Ingen hits

Produkter

  Ingen hits

  Kategorier

   Ingen hits

   Sider

    Ingen hits

    case studies

     Ingen hits

     Succesfuld start for EdmoLift Danmark 2019-05-14

     Løftebordsproducenten EdmoLift fejrer 1-års jubilæum i Danmark og ser tilbage på en fantastisk opstart. De ambitiøse mål er opfyldt, og EdmoLift har formået at sætte et solidt aftryk på det danske marked.

     Hent PDF

     Branchens bredeste sortiment og erfarent personale der arbejder tæt på kunderne har vist sig at være en stærk kombination. 

     “Vi sælger ikke bare standardprodukter fra et katalog - vi løser kundernes udfordringer.” udtaler Søren Vennegaard fra EdmoLift Danmark. “Har vi ikke den optimale løsning i vores sortiment udarbejder vi en specialløsning der giver merværdi for kunden. Dette sker ofte i forbindelse med et besøg, hvor vi i fællesskab afdækker opgaven og finder den bedste løsning derpå.”

     EdmoLifts Blå og Orange produkter til effektiv og ergonomisk materialehåndtering har været på det danske marked siden 1977 – en del af tiden under andet varemærke. Nu har EdmoLift været et år i Danmark med eget personale og kontor i Aalborg hvor man forestår salg, kundeservice og projektledelse.

     Tommy Ejstrup og Søren Vennegaard har tilsammen over 20 års erfaring i branchen og oplever, at EdmoLift er blevet rigtig godt modtaget i Danmark. At udbrede kendskabet til et nyt varemærke tager tid, men EdmoLifts stærke rygte internationalt har hjulpet med opstarten på det danske marked. Kundegruppen spænder bredt fra mindre værksteder over maskinbyggere til store, internationale virksomheder som fx Danfoss.

     “EdmoLift er kvalitet, og vi tilbyder rigtig meget værdi for pengene. Kombineret med kompetent og ærlig rådgivning vil det altid være det vigtigste for kunden” siger Tommy Ejstrup. “At vi derudover kan tilbyde landsdækkende service og lovpligtige eftersyn er også højt værdsat”.

     Direktør for EdmoLift AB, Anders Wahlqvist, glæder sig over succesen på det danske marked og ser optimistisk på fremtiden:

     “Vi har fået en fantastisk modtagelse og er glade og stolte over den tillid vi oplever hos kunder og samarbejdspartnere. Vores kompetente medarbejdere har sørget for at EdmoLift allerede har sat et reelt aftryk på markedet, så vi nu hæver vores ambitionsniveau yderligere.”

     EdmoLift Danmark sigter mod vækst og behandler i øjeblikket mange forespørgsler fra virksomheder der søger hjælp til at løse opgaver inden for løft og ergonomisk materialehåndtering.

     EdmoLift udstiller d. 1. – 3. oktober på hi Tech & Industry Scandinavia (HI 2019) i Herning, og ser frem til at fremvise deres unikke produkter samt møde nuværende og kommende kunder og samarbejdspartnere.