Ingen hits

lofteborde og andre produkter

  Ingen hits

  Kategorier

   Ingen hits

   Sider

    Ingen hits

    case studies

     Ingen hits

     Factory Acceptance Test 2021-03-19

      

     EdmoLift har gennemført et digitalt FAT.

      Metoden har været meget vellykket og bliver en permanent del af EdmoLift.

      

     FAT er en afprøvning af produktet som kunde og leverandør foretager inden levering for at sikre, at alt fungerer i overensstemmelse med kundens specifikationer og krav. EdmoLift udfører ikke FAT på individuelle produkter, men kun når kunden har bestilt komplette funktionsløsninger.

      

     For nylig blev FAT gennemført sammen med Volvo Car for netop en sådan funktionsløsning. Det komplekse system omfatter HDL 2000, som er EdmoLifts mest slidstærke løftebord som kan arbejde kontinuerligt med maksimal belastning i mindst 512.000 cyklusser. Tidligere sendte kunden en delegation af teknikere, operatører og sikkerhedspersonale til fabrikken i Härnösand for nøje at gennemgå alt fra funktioner til sikkerhedsanordninger. Nu bliver testen livestreamet via Microsoft Teams.

      

     Vi gennemgår alt i henhold til en detaljeret FAT-protokol, så det er præcis den samme test som, hvis alle deltagere havde været fysisk til stede, siger Mikael Fernlund, salgschef Norden hos EdmoLift.

      

     Erfaringerne med at udføre Factory Acceptance Test digitalt er blevet godt modtaget af både Edmolift og kunderne. Mikael Fernlund ser kun fordelene ved løsningen.

      

     I begyndelsen handlede det om at minimere smitterisikoen under pandemien, men dette er en praktisk og effektiv måde at udføre FAT. Da kunden kan deltage i FAT fra sin egen lokation spares der omkostninger til rejser, hvilket også er mere skånsomt for miljøet. Det, der oprindeligt var en nødløsning, har vist sig at være en meget god måde at arbejde på. Vi vil fortsat tilbyde denne mulighed, selv når pandemien er overstået.

      

     Er du interesseret i FAT, konstruktionsgennemgang eller projektmøder via Teams, Skype eller andre digitale mødeplatforme? 

     Kontakt da EdmoLift!

      

     KOM I KONTAKT MED OS