Ingen hits

lofteborde og andre produkter

  Ingen hits

  Kategorier

   Ingen hits

   Sider

    Ingen hits

    case studies

     Ingen hits

     EdmoLift udstiller sine smarte løfteløsning på HI messen I Herning 2023-06-27

     HENT DIN BILLET GRATIS HER (åbner som PDF)


     EdmoLift deltager på hi Tech & Industry Scandinavia fra 3. – 5. Oktober, 2023. Den danske afdeling fejrer i år 5-års jubilæum og udstiller på hi messen som en del af vores ambition om at udbrede vores smarte produkter til et bredere marked. Det er tredje gang vi deltager på messen som et tegn på vores dedikation til produktudvikling og smarte løfteløsninger der opfylder vores kunders behov.

     Siden åbningen af kontoret i Danmark har EdmoLift sat et tydeligt aftryk på markedet og etableret sig som en betroet leverandør af smart løfteudstyr af høj kvalitet. Flere og flere kunder erfarer, at vi har et rigtig godt tilbud via vores produkter og support.

     Besøgende på hi Tech & Industry Scandinavia vil kunne opleve EdmoLift smarte produkter og løsninger på stand K8320.04. Følgende produkter vil bl.a. kunne ses på messen:

     • Løfteborde, Løfteborde fra vores T-serie – klassikerne over dem alle
     • Armløftere, Vores unikke og patenterede armløfter for perfekt ergonomi
     • Work Positioner, Stærke og fleksible vogne for intern logistik og håndtering
     • HD Løfteborde, Verdens eneste serie af løfteborde i kategori 5 – perfekt for systemintegration
     • Movexx Trækmaskiner, Elektriske trækmaskiner for nem og sikker håndtering af byrder op til 6 ton

     Søren Bæk Vennegaard, Project Manager & Technical Sales Engineer hos EdmoLift Denmark, fortæller om sine forventning til messen.

     Vi glæder os til at fremvise vores produkter og løsninger på hi Tech & Industri Scandinavia. Vores fokus er altid at tilbyde alt fra standardisere til avancerede kundetilpassede løsninger der opfylder vores kunders behov. Messen er et godt forum der giver de besøgende mulighed for at opleve vores produkter og se hvordan vi kan hjælpe dem til bedre ergonomi og effektivitet.

     Mikael Fernlund, Sales Manager Nordics, tilføjer:

     Messen giver os god mulighed for at komme i kontakt med både nuværende og potentielle kunder. Vi er stolte af de resultater vi har opnået de sidste 5 år, og er overbeviste om at vores smarte løsninger vil imponere de besøgende med deres effektivitet og mange anvendelsesmuligheder.

     EdmoLift inviterer alle gæster til at besøge vores stand og se vores smarte løsninger. Udforsk vores produktsortiment, få en snak med vores dygtige personale om netop dine løfteopgaver.

     Vi ses!