Ingen hits

lofteborde og andre produkter

  Ingen hits

  Kategorier

   Ingen hits

   Sider

    Ingen hits

    case studies

     Ingen hits

     EdmoLift udstiller på Hi2021 2021-08-25

      

     Løftebordsproducenten EdmoLift har netop haft 3 års jubilæum med eget kontor i Danmark og ser tilbage på en fantastisk start. De ambitiøse mål er opfyldt, og EdmoLift har formået at sætte et solidt aftryk på det danske marked.

     Branchens bredeste sortiment og kompetent personale der arbejder tæt på kunderne har vist sig at være en stærk kombination.

     “Vi sælger ikke bare standardprodukter fra et katalog - vi løser kundernes udfordringer.” udtaler Søren Vennegaard fra EdmoLift Danmark. “Har vi ikke den optimale løsning i vores sortiment udarbejder vi en specialløsning der giver merværdi for kunden. Dette sker ofte i forbindelse med et besøg, hvor vi i fællesskab afdækker opgaven og finder den bedste løsning derpå.”

     EdmoLifts Blå og Orange produkter til effektiv og ergonomisk materialehåndtering har været på det danske marked siden 1977 – en del af tiden under andet varemærke. Nu har EdmoLift været tre år i Danmark med eget personale og kontor i Aalborg hvor man forestår salg, kundeservice og projektledelse. Kundegruppen spænder bredt fra mindre værksteder over maskinbyggere til store, internationale virksomheder som fx Danfoss.

     “EdmoLift er kvalitet, og vi tilbyder rigtig meget værdi for pengene. Kombineret med kompetent og ærlig rådgivning vil det altid være det vigtigste for kunden” siger Søren Vennegaard. “At vi derudover kan tilbyde landsdækkende service og lovpligtige eftersyn er også højt værdsat”.

     Direktør for EdmoLift AB, Anders Wahlqvist, glæder sig over succesen på det danske marked og ser optimistisk på fremtiden:

     “Vi har fået en fantastisk modtagelse og er glade og stolte over den tillid vi oplever hos kunder og samarbejdspartnere. Vores kompetente medarbejdere har sørget for at EdmoLift allerede har sat et reelt aftryk på markedet, så vi nu hæver vores ambitionsniveau yderligere.”

     EdmoLift udstiller d. 5. - 7. oktober på hi Tech & Industry Scandinavia (HI 2021) i Herning, og ser frem til at fremvise deres unikke produkter samt møde nuværende og kommende kunder og samarbejdspartnere:

     ”HI 2021 vil give vores danske kunder mulighed for at opleve vores brede program af kraftfulde og intelligente produkter for løft og materialehåndtering. Vores udviklingsafdeling har endnu engang flyttet grænserne for hvad der er muligt og løftet vores løsninger til hidtil usete højder. Vi præsenterer nogle virkeligt spændende og revolutionerende produkter med på messen, som vi er sikre på vil imponere vores besøgende med deres mange anvendelsesmuligheder,” udtaler Direktør Anders Wahlqvist.

     Vi ser frem til at møde dig i Herning fra 5. til 7. oktober – find EdmoLift i Hal K på stand K8320.04!

     Print adgangskort