Ingen hits

lofteborde og andre produkter

  Ingen hits

  Kategorier

   Ingen hits

   Sider

    Ingen hits

    case studies

     Ingen hits

     EdmoLift lancerer Movexx MD1000 2021-06-22

      

     Mere effektiv og sikker intern logistik.

     Nye, tekniske løsninger kan gøre den interne logistik både mere effektiv og sikrere. EdmoLift kan nu tilbyde sine kunder Movexx MD1000, som er en elektrisk trækmaskine designet til vogne med fire svingbare hjul.

      

     Mange virksomheder har i flere år arbejdet på at udfase gaffeltrucks som arbejdsredskaber til intern logistik. De er ofte ineffektive og forårsager mange arbejdsulykker hvert år.

      

     Tendensen går i stigende grad mod forskellige typer trækkere der kan flytte varer på pallevogne eller andre vogne. 4 svingbare hjul gør det nemt at håndtere lette vogne manuelt, men de bliver et problem når de skal håndteres med en trækmaskine eller flere vogne kobles sammen til træktog, de såkaldte tugger trains. Her har svingbare hjul en tendens til at få vognene til at svinge fra side til side, hvilket vanskeliggør håndteringen.

      

     Normalt er der brug for mindst ét fast hjul på vognen for at den kan køre problemfrit, men med Movex MD1000 og dens støtteben er der ikke længere dette behov. Det er nemt og praktisk at håndtere selv et træktog, hvor alle vogne har fire svingbare hjul, siger Mikael Fernlund, salgschef Norden.

      

     Trækkeren kan betjenes på både den korte side og den lange side af vognen og kan trække op til 1.000 kg vægt. MD1000 er udviklet med henblik på optimal ergonomi og er et universalværktøj med mange anvendelsesmuligheder.

      

     I alle virksomheder, hvor man anvender pallevogne eller andre vogne med svingbare hjul – og der er mange – er MD1000 en god løsning, siger Mikael Fernlund.

      

     EdmoLift har generalagenturet på Movexx i de nordiske lande, men kan også sælge MD1000 og andre Movexx-trækkere til andre lande, hvis trækkeren indgår som del af en totalløsning med andre EdmoLift-produkter.

      

      

      

     LÆS MERE OM MD1000