Ingen hits

lofteborde og andre produkter

  Ingen hits

  Kategorier

   Ingen hits

   Sider

    Ingen hits

    case studies

     Ingen hits

     EdmoLift lancerer HDA 2000 2021-08-04

      

     Nyt løftebord i kategori 5.

     “Storebror” HDA 2000 er baseret på den samme teknik som sin forgænger og har samme høje krav til kvaliteten, men er større og har en endnu højere vandring.

      

     Efterspørgslen efter løfteborde, der kan tåle barske miljøer og intensiv drift, stiger. Til trods for dette er det meget få produkter opfylder den strengeste krav for anvendelse, der er defineret som kategori 5 i henhold til produktstandarden EN 1570-1. EdmoLift har nu to kategori 5-borde i standardsortimentet.

      

     Udvikling er en meget central del for os. Vi ønsker altid at være på forkant med den teknologiske udvikling og tilbyde vores kunder markedets bedste produkter. Når det drejer sig om hydrauliske sakseløfteborde, mener vi at vi er en af de førende aktører på markedet, siger EdmoLift’s konstruktionschef, Hans Vikström.

      

     EdmoLift tror meget på markedet for løftebord i kategori 5 og udvikler en heavy duty-serie baseret på et grunddesign, der nemt kan tilpasses til nye produkter. Grundlæggende er det en løftemekanisme bestående af to forbundne sakse med laserskårne fladjernsarme og vedligeholdelsesfrie lejer i alle led.

      

     Resultatet er et løftebord, der med minimal vedligeholdelse kan håndtere mindst 512.000 cyklusser med kontinuerlig drift med maksimal belastning på 2.000 kg. Opbygningen gør konstruktionen stærk og meget stabil i alle retninger.

      

     Det er et produkt af meget høj kvalitet, der er særligt velegnet til automatiserede produktionslinjer, der kører 24 timer i døgnet, og til driftsfølsomme miljøer, hvor produktionsstop er meget dyre. Et af formålene med heavy duty-serien er at etablere sig som systembygger, der udvikler automatiserede linjer til storkunder.

      

     HDA 2000 har en minimumshøjde på 230 mm og en løftebevægelse på 1.300 mm. Som standard er platformen 2.000 x 900 mm.

      

     Som med mange af EdmoLifts produkter er der store muligheder for at kundetilpasse løftebordet. Det er selvfølgelig altid muligt at specialbygge løsninger fra bunden, men nu har vi standardmodeller, hvilket gør tilpasningen nemmere og dermed også billigere for kunden, siger Hans Vikström.

      

     Arbejdet med det næste løftebord i heavy duty serien fra EdmoLift er allerede påbegyndt. Modellen vil placere sig i området mellem HDL 2000 og HDA 2000.

      

      

     LÆS MERE OM HDA 2000