Ingen hits

lofteborde og andre produkter

  Ingen hits

  Kategorier

   Ingen hits

   Sider

    Ingen hits

    case studies

     Ingen hits

     EdmoLift Danmark fylder fem år 2023-05-02

     I går var det fem år siden at det oprindelige blå-orange løftebord igen blev introduceret i Danmark. Kontoret I Ålborg blev etableret i 2018 for at styrke tilstedeværelse på det danske marked og tilbyde lokal service til kunderne. En spændende udvikling siger Mikael Fernlund, salgschef Norden og Søren Bæk Vennegaard, Project Manager & Technical Sales Engineer.

     I over et halvt århundrede har EdmoLift fremstillet og leveret løfteborde og andet materialehåndteringsudstyr i hele verden. Siden slutningen af 1970’erne er virksomhedens produkter blevet solgt på det danske marked – en del af tiden under andet varemærke. Med en klar tilstedeværelse i Norden var der et ønske om at styrke positionen også i Danmark. Det er vigtigt at have en lokal tilstedeværelse, da personale på stedet bidrager til øget service, hvor vi bedre kan hjælpe kunden med at finde det rigtige løftebord, siger Mikael.

     En vellykket investering

     Allrede fra starten havde EdmoLift gjort et stærkt indtryk på det danske marked med positive tilbagemeldinger fra kunder og samarbejdspartnere, der sætter pris på produkter og service af høj kvalitet. Flere og flere kunder anerkender, at vi har et rigtig godt tilbud via vores produkter og support. Mange mennesker i dag genkender vore produkter og har tillid til den kvalitet vi levererer, siger Søren.

     En af de store begivenheder i de sidste fem år er at EdmoLift har haft det privilegium at underskrive en global aftale med Danfoss, som har valgt EdmoLift som en prioriteret leverandør.

     Fokusområder for succes

     Succes er blevet muliggjort af virksomhedens og medarbejdernes dedikation til den højeste kvalitet i alt, hvad de foretager sig. En pålidelig partner for virksomheder i alle størrelser og brancher.

     EdmoLift tilbyder et bredt produktsortiment med over 320 standardmodeller. Dette i kombination med store muligheder for specialtilpasninger gør, at EdmoLift kan tilbyde løsninger til stort set alle anvendelsesområder i alle brancher. Produktudvikling har altid været centralt for os, hvor vi udvikler nye modeller og forbedrer eksisterende for at hele tiden imødekomme markedets behov. Det betyder, at vores produkter altid er på forkant, og vi lancerer nye modeller fra tid til anden, siger Mikael. Blandt andet har man de seneste fem år både udviklet og lanceret nye modeller i forskellige segmenter, men også lavet designændringer på visse modeller.

     Fremtid

     EdmoLift Danmark har opnået betydelige milepæle i løbet af de seneste år og ser frem til fortsat at kunne tilbyde kunderne højkvalitets løfteløsninger i mange år fremover. Næste skridt er yderligere at øge kendskabet til virksomheden, hvor blandt andet synlighed online og deltagelse på HI-messen i Herning er i fokus.

     - Ambitionen er at flere kan få glæde af vores smarte løfteløsninger og opleve de positive effekter det giver i form af bedre ergonomi for operatørerne men også både øget effektivitet og produktivitet, afslutter Søren.