Ingen hits

lofteborde og andre produkter

  Ingen hits

  Kategorier

   Ingen hits

   Sider

    Ingen hits

    case studies

     Ingen hits

     EdmoLift Danmark fejrer seks år: Løfter mod nye højder 2024-05-02

     EdmoLift Danmark har nået endnu en milepæl og fejrer stolt seks års jubilæum i Danmark. I løbet af denne tid har virksomheden spillet en betydelig rolle på det danske marked og fortsætter med at vokse. Som afslutning på det sjette regnskabsår indføres der nu også fem års garanti på alle standardløfteborde og de unikke armløftere.


     En rejse gennem målopfyldelse
     Siden grundlæggelsen for seks år siden har EdmoLift Danmark nået flere milepæle, leveret løsninger og materialehåndteringsudstyr af høj kvalitet samt etableret langsigtede relationer med sine kunder og samarbejdspartnere. Virksomheden er blevet synonym med kvalitet, pålidelighed og førsteklasses service. I årenes løb er der gennemført flere store projekter med avancerede, kundetilpassede løsninger. I det seneste år har der været fokus på at øge kendskabet til virksomheden, både online og gennem tilstedeværelse på blandt andet HI-messen med stor succes. Nu ser man frem til at fortsætte rejsen med endnu større entusiasme og høje ambitioner.
      

     Ekspansion og vækst

     Som en del af deres fortsatte udvikling, for at styrke tilstedeværelsen og imødekomme kundernes behov bedst muligt, har vi søgt endnu en ekstra kollega til det danske team i foråret 2024. Denne satsning er et stærkt signal om virksomhedens tro på det danske marked og engagement over for kunderne. At ansætte en ny kollega er et vigtigt skridt for at imødekomme den stigende efterspørgsel. Vi er overbeviste om, at det vil bidrage til at styrke EdmoLifts position i Danmark, siger Mikael Fernlund, Salgschef for Norden.


     Kundefokus og tillid: Indførelse af fem års garanti på løfteborde i Danmark

     For at yderligere styrke tilbuddet og øge kundernes tillid indføres der nu en femårig garanti på alle standardløftebordeog de unikke armløftere till levering i Danmark. Dette initiativ er et skridt i virksomhedens bestræbelser på at tilbyde høj kvalitetsprodukter og yderligere styrke kunderelationerne. At tilbyde en femårig garanti forstærker vores tilbud om at levere førsteklasses produkter og service. Det giver øget tryghed og mindsker risikoen for kunden. Vi viser vores tillid til produktet og fortsætter med at arbejde tæt sammen med kunderne for at sikre, at deres behov og forventninger opfyldes, siger Søren Bæk Vennegaard, Project Manager & Technical Sales Engineer.


     Fremtidsudsigter og mål
     Fremtiden ser lys ud, og EdmoLift Danmark er fast besluttet på at fortsætte sin udvikling. Vores fokus vil fortsat være at bygge tætte kunderelationer, deltage på messer som HI og FoodTech i Herning samt kundetilpassede og skræddersyede løsninger. Med en solidt fundament, fremragende produkter og et stærkt team er EdmoLift klar til at møde fremtiden, afslutter Mikael.


     Kontakt:
     For yderligere information, kontakt venligst Mikael Fernlund på mikael.fernlund@edmolift.com eller Søren Bæk Vennegaard på soren.baek.vennegaard@edmolift.dk.