Ingen hits

Produkter

  Ingen hits

  Kategorier

   Ingen hits

   Sider

    Ingen hits

    case studies

     Ingen hits

     Besøg EdmoLift på HI messen i Herning! 2019-09-20

      

     hi Tech & Industri Scandinavia er en vigtig begivenhed for alle virksomheder inden for fagområder som industri, produktion og teknologi. Når dørene åbner 1. – 3. oktober i Herning er EdmoLift selvfølgelig repræsenteret:


     – ”Vi ser med stor spænding frem mod vores deltagelse på årets HI messe. Som førende inden for innovation og produktudvikling er det altid inspirerende at få nye input, ideer og feedback til områder hvor vi kan hjælpe vores kunder. EdmoLift er et velkendt og respekteret mærke i Europa, og for halvandet år siden grundlagde vi vores afdeling EdmoLift Danmark. Vores originale, blå og orange løfteborde har i 55 år hjulpet virksomheder med at blive mere effektive og forbedre deres ergonomi. Nu er tiden kommet til at gøre det samme i Danmark, udtaler administrerende direktør, Anders Wahlqvist.


     Med over 700 udstillere og en lang række af foredrag og aktiviteter er der rig mulighed for at opleve fremtidens teknologi og løsninger. Samtidig er det en god mulighed for at møde vores kunder og samarbejdspartnere og præsentere et par spændende nyheder. For os er dette år ekstra specielt, da vi netop nu lancerer verdens første løftebord i Kategori 5 – beregnet og testet til at klare mindst 512.000 løft med fuld belastning:

      

     HDL 2000 er den seneste nyhed i rækken af revolutionerende produkter fra EdmoLift. Som verdens første hydrauliske løftebord i Kategori 5 vil det hjælpe mange virksomheder over hele verden med at forbedre deres produktionslinjer. Dette definerer en helt ny æra for både branchen og hos EdmoLift, så det er vi enormt stolte over. Foruden det helt nye HDL 2000 vil der på messen også være mulighed for at opleve en række andre produkter som fx vores LTT 750 med integreret løft og tilt, Movexx trækmaskiner samt Work Positioners. Der vil være noget for alle med behov for ergonomisk positionering af gods og intern logistik, udtaler Mikael Fernlund, Nordic Sales Manager.

      

      

     Kig forbi vores stand K8258 for en snak om ergonomi, logistik og oplev vores verden af smarte løsninger.