Ingen hits

lofteborde og andre produkter

  Ingen hits

  Kategorier

   Ingen hits

   Sider

    Ingen hits

    case studies

     Ingen hits

      

     EDMOLIFT FORSYNER VERDEN MED LØSNINGER TIL ENHVER LØFTEOPGAVE

     EdmoLift er en af Europa´s største producenter og leverandør af sakse løfteborde, pallehåndteringsprodukter samt ergonomiske hjælpemidler til materialehåndtering. EdmoLift har i mere end 50 år været en troværdig leverandør til industrivirksomheder af alle størrelser og indenfor brancher som eksempelvis produktion, lager og sundhedssektoren. Virksomheden blev etableret i 1964 af ingeniør Torbjørn Edmo. EdmoLift stammer fra Sverige, og det er også her deres moderne produktions-, lager- og administrationsbygninger findes. Med over 50 års erfaring indenfor materialehåndtering giver EdmoLift´s dygtige og venlige personale hurtigt svar, for sammen med kunden at finde den rigtige løsning.

     Vores Produkter

     EdmoLifts brede program af løfteborde kan bruges af alle: fra produktion af små komponenter over de største rampeborde til vareelevatorer. Løftekapacitet fra 200 kg. til 10.000 kg. EdmoLift kan tilbyde over 200 standard modeller samt kundetipassede løsninger.

     Hos EdmoLift er udvikling af nye og gamle produkter en højt prioriteret del af hverdagen. Vi tror på vigtigheden af at "være et skridt foran". Nogle af vores produkter er unikke, og armløft-serien er eksempler på sådanne produkter.

      

     Hvorfor vælge EdmoLift

     Vores ide er at producere og levere løfteborde, armløftere, tiltere, løftebordsvogne, WP løftevogne, og andet nært beslægtet udstyr til materialehåndtering. Hensigten er at kunne tilbyde ergonomisk korrekte og effektive løsninger, for at tilgodese vore kunders behov. Ved at udvikle og tilpasse produkter i tæt samarbejde med vore kunder – slutbrugerne – stræber vi efter at kunne tilbyde produkter med et passende teknisk niveau, konsekvent designkvalitet og konkurrencedygtige priser.

     • Alle maskiner er CE-mærkede og leveres med EU-overensstemmelseserklæring.
     • Mulighed for montage, service og vedligeholdelse
     • Reservedele til alle modeller lagerføres, og kan afsendes fra fabrikken samme dag.
     • Et stort udvalg af produkterne lagerføres og kan derfor leveres straks.
     • Stort tilbehørsprogram som for eksempel truckunderstel, hjulunderstel, inspektionslem, sikkerhedsdug, afrulningsstop og drejbar bordplade.
     • Vi leverer kundetilpassede løsninger.
     • Den gennemsnitlige levetid for et EdmoLift løftebord er mere end 15 år. Et godt service- og vedligeholdelsessystem sikrer problemfri drift.
     • EdmoLifts salgsingeniører har tilsammen mere end 160 års erfaring. Eksperter indenfor branchen.
     • 100 % af de adspurgte kunder betragter EdmoLift´s produkter og service som enten udmærket, god eller meget god.

      

      

     EdmoLift har kontor i 10 lande, og et verdensomspændende net af forhandlere

     Der er ikke blot tale om gode produkter, konkurrence dygtige priser og bredt produktprogram - hos EdmoLift kan vi tilbyde vor kunder meget meget mere!

     Tillid                  
     Vores hold af eksperter kan med deres viden og erfaring garantere at det valgte produkt er den rigtige løsning til opgaven.

     Værdi
     Bedre præstationer, større pålidlighed, største sikkerhednivau - alt i alt det mest prisgunstige bord.

     Erfaring
     Hos EdmoLift har vi årtiers erfaring med at besøge kunder og finde den helt rigtige løsning.

     Support
     Vi er til for kunden - både I den indledende salgsfase og bagefter. Vores support og service personale er altid klar hurtig og effektiv hjælp.

     Partnerskab

     Vi ønsker et godt og langsigtet forhold til vore kunder (uanset størrelsen på virksomheden)

     Troværdighed
     Vi er en ærlig, troværdig og tilgængelig organisation - ingen tomme løfter. Vi har strenge politikker hvad angår for eksempel arbejdsmiljø og grønne hensyn.