Ingen hits

lofteborde og andre produkter

  Ingen hits

  Kategorier

   Ingen hits

   Sider

    Ingen hits

    case studies

     Ingen hits

     PALLET BUDDY  -  Automatisk op- og nedstabling af paller

     PALLET BUDDY til helautomatisk op- og nedstabling af lastpaller, er helt eldrevet og enkel at installere.

     Vælg en PALLET BUDDY, hvis du vil stable en palle op og ned ad gangen på effektiv og sikker vis. Du kan tage paller ud eller sætte paller ind ved hjælp af en pallevogn, løftevogn eller almindelig gaffeltruck. Al håndtering sker på gulvniveau.

     Du kan placere den hvor som helst, hvor der er et 230 V-stik og får derfor effektiv og fleksibel pallehåndtering. Hvis arbejdsgangene ændres kan du nemt flytte din PALLET BUDDY til en ny lokation. 

     Det er også muligt at tage en hel pallestabel ud eller sætte en hel pallestabel ind direkte fra PALLET BUDDY – uden at anvende en gaffeltruck.

     PALLET BUDDY kan også anvendes til pallehåndtering i fryserum med temperaturer ned til –25 °C (tilbehør).

      

     • Styring: Siemens S7-1200
     • Aktuator: Linak
     • Strømforsyning: 220–240 V AC, 50 Hz

     Hent datablad

      

     Teknisk information

     Varenr.: 88071
     Pallemål: 1200x800x150 eller 1200x1000x150 (Afhængig af konfiguration af PALLET BUDDY)
     Løftekapacitet: 500 kg eller 700 kg (15 eller 25 paller)

      

     Tilbehør til PALLET BUDDY

     Påkørselsbeskyttelse
     Påkørselsbeskyttelsen er i 10 mm stål og anvendes som en ekstra beskyttelse for pallemagasinet. Påkørselsbeskyttelsen leveres i par og fastgøres i gulvet med bolte frem for i maskine. Denne løsning anbefales til virksomheder, hvor pallerne ofte håndteres med gaffeltruck.

     Sikkerhedsluge til pallemagasiner med 15 paller
     Sikkerhedslugen monteres på pallemagasinets overdel for ekstra sikkerhed. Pallemagasinet kan kun betjenes, når sikkerhedslugen er lukket og låst. Sikkerhedslugen dækker forsiden på den højre del af pallemagasinet, og når fra toppen af beskyttelsesoverbygningen til niveauet for den anden palle regnet fra gulvniveau. Sikkerhedslugen er af samme type, som den der sidder monteret på pallemagasinet til 25 paller.

     Pallehåndtering i kolde miljøer
     Pallemagasinet tilpasses med aktuatorer, der er beregnet til temperaturer ned til -25 °C.

     Maksimumindikator
     En sensor, der indikerer, når pallemagasinet er lastet til et forudindstillet niveau. Hvis pallemagasinet skal standse ved et vist niveau, for eksempel ved 12 paller, monteres en maksimumindikator på beskyttelsesoverbygningen. Når maksimumindikatoren aktiveres, stilles hele stablen med paller automatisk ned på gulvet. Pallestablen er dernæst klar til opsamling med f.eks. en pallevogn eller truck. Operationen kan også varetages manuelt fra betjeningspanelet.

     Lystårn med maksimumindikator
     Lystårnet inkluderer en sensor, der kan føle, når pallemagasinet er lastet til et forudindstillet niveau. Hvis pallemagasinet skal standse ved et vist niveau, f.eks. ved 12 paller, kan et lystårn med maksimumindikator monteres på beskyttelsesoverbygningen. Når maksimumindikatoren aktiveres, begynder lampen at lyse, og hele pallestablen stilles automatisk på gulvet. Pallestablen er dernæst klar til opsamling med for eksempel en pallevogn eller truck. Operationen kan også varetages manuelt fra betjeningspanelet.

     Hovedafbryder
     Med en hovedafbryder er det muligt at afbryde strømtilførslen direkte på pallemagasinet. Du har også mulighed for at låse hovedafbryderen for ekstra sikkerhed ved for eksempel servicearbejde. Afbryderen monteres ved pallemagasinets tilslutningskabel.

     Pallemagasin - Pallet Buddy
     • Tekniske data
     • Video
     Mest populære produkter
     Grid view
     List view
     desc
     X
     X
     X