Ingen hits

lofteborde og andre produkter

  Ingen hits

  Kategorier

   Ingen hits

   Sider

    Ingen hits

    case studies

     Ingen hits

     LTT 750 for træktog

     Den helt nye EdmoLift LTT 750 er udviklet for at løse fremtidens udfordringer med effektiv og ergonomisk materialehåndtering.

     Mange virksomheder ønsker at reducere mængden af intern transport med gaffeltrucks og erstatte dette med træktog hvor godset køres på vogne. LTT 750 sikrer optimal ergonomi når godset på vognen skal håndteres.

     LTT 750 er den mest kompakte model på markedet, og med sin højde på kun 190 mm og en bredde på 550 mm passer den til stort set alle vogne. Til trods for det kompakte ydre er både hydraulikaggregat og elstyring integreret i konstruktion, så der ikke skal afsættes ekstra plads til dette.

     De kombinerede muligheder fra både løft og tilt giver et stort ergonomisk vindue hvor operatøren kan positionere godset efter sine personlige præferencer. Dette giver ikke bare bedre ergonomi for operatøren men også mere effektiv materialehåndtering og intern logistik for hele organisationen.

      

     • Markedets laveste byggehøjde

     • Løfter vertikalt – ingen horisontal forskydning

     • Kompakt design – LTT 750 kan håndtere et bredt udvalg af vogne

     LTT 750 for træktog
     • Tekniske data
     • Video

     Denne tabel indeholder vores standardprodukter
     Kontakt os hvis ikke du finder en model der opfylder dit behov – så udarbejder vi en specialløsning til dig.

     Mest populære produkter
     Grid view
     List view

     LTT 750 for træktog

     Det helt nye EdmoLift LTT 750 er udviklet for at løse fremtidens udfordringer med effektiv og ergonomisk materialehåndtering.

     Type Varenr. Kapacitet (kg) Vandring (mm) Mindste højde (mm) Længde (mm) Bredde (mm) Løftetid (sek) Tilt vinkel kW (S3) Vægt inkl. emballage (kg) Pris
     613410 750 650 190 1200 550 14 40° 0,95 315
     desc
     X
     X
     X