Ingen hits

Produkter

  Ingen hits

  Kategorier

   Ingen hits

   Sider

    Ingen hits

    case studies

     Ingen hits

     SMART LIFTING
     SOLUTIONS

     EdmoLift er en af verdens største producenter af sakseløfteborde. I mere end 50 år har vi arbejdet på at forbedre kvaliteten og udvikle vores løfteborde, pallehåndteringsprodukter og andre hjælpemidler til materialehåndtering. Vores målsætning er at være den mest værdiskabende leverandør for vores kunder.

     HDL 2000 – Verdens første standardiserede løftebord i Kategori 5

     Nyheder

     2021-08-25

     HI 2021 vil give vores danske kunder mulighed for at opleve vores brede program af kraftfulde og intelligente produkter for løft og materialehåndtering. Vores udviklingsafdeling har endnu engang flyttet grænserne for hvad der er muligt og løftet vores løsninger til hidtil usete højder. Vi præsenterer nogle virkeligt spændende og revolutionerende produkter med på messen, som vi er sikre på vil imponere vores besøgende med deres mange anvendelsesmuligheder.

     Læs mere
     2021-08-04

     I 2019 annoncerede EdmoLift verdens formentligt første standard hydrauliske kategori 5-løftebord, HDL 2000. Nu lanceres næste model i heavy duty-serien.

     Læs mere
     2021-06-22

     Fire svingbare hjul er ikke noget problem for Movexx MD1000

     Læs mere
     2021-04-05

     EdmoLift udvider sit sortiment af løftevogne, de såkaldte Work Positioners.

     Læs mere
     2021-03-19

     EdmoLift forsøger hele tiden at møde sine kunder på nye måder. Under pandemien har virksomheden udviklet en metode til at gennemføre digitale Factory Acceptance Tests, FAT.

     Læs mere

     Har du et spørgsmål?

     VORES PRODUKTER

     EdmoLifts brede program af løfteborde kan bruges af alle; fra produktion af små komponenter over de største rampeborde til vareelevatorer. Løftekapacitet fra 200 kg. til 10.000 kg. EdmoLift kan tilbyde over 200 standard modeller samt kundetipassede løsninger.

     Hos EdmoLift er udvikling af nye og gamle produkter en højt prioriteret del af hverdagen. Vi tror på vigtigheden af at "være et skridt foran". Nogle af vores produkter er unikke og derfor har vi patentrettighederne på verdensplan. Dette gælder eksempelvis vores unikke armløftere.

     Referencer