Ingen hits

lofteborde og andre produkter

  Ingen hits

  Kategorier

   Ingen hits

   Sider

    Ingen hits

    case studies

     Ingen hits

     SMART LIFTING
     SOLUTIONS

     EdmoLift er en af verdens største producenter af sakseløfteborde. I mere end 50 år har vi arbejdet på at forbedre kvaliteten og udvikle vores løfteborde, pallehåndteringsprodukter og andre hjælpemidler til materialehåndtering. Vores målsætning er at være den mest værdiskabende leverandør for vores kunder.

     Elektriske trækmaskiner

     Nyheder

     2024-05-02

     EdmoLift Danmark har nået endnu en milepæl og fejrer stolt seks års jubilæum i Danmark. I løbet af denne tid har virksomheden spillet en betydelig rolle på det danske marked og fortsætter med at vokse. Som afslutning på det sjette regnskabsår indføres der nu også fem års garanti på alle standardløfteborde og de unikke armløftere.

     Læs mere
     2024-03-08

     Som vores nye sælger bliver du en del af en solid svensk, familieejet organisation, der er i vækst i Danmark og resten af Europa. Via dit salgsarbejde til bl.a. industrivirksomheder inden for materialehåndtering, maskinopbygning og logistik får du en væsentlig rolle i vores fortsatte udvikling på det danske marked. Dit primære fokus bliver Sjælland og i Københavnsområdet, men i nogen grad også resten af Danmark. Grib muligheden og bliv en del af vores spændende rejse og bidrag til vores udvikling!

     Læs mere
     2023-06-27

     EdmoLift deltager på hi Tech & Industry Scandinavia fra 3. – 5. Oktober, 2023. Den danske afdeling fejrer i år 5-års jubilæum og udstiller på hi messen som en del af vores ambition om at udbrede vores smarte produkter til et bredere marked. Det er tredje gang vi deltager på messen som et tegn på vores dedikation til produktudvikling og smarte løfteløsninger der opfylder vores kunders behov.

     Læs mere
     2023-05-02

     I går var det fem år siden at det oprindelige blå-orange løftebord igen blev introduceret i Danmark. Kontoret I Ålborg blev etableret i 2018 for at styrke tilstedeværelse på det danske marked og tilbyde lokal service til kunderne. En spændende udvikling siger Mikael Fernlund, salgschef Norden og Søren Bæk Vennegaard, Project Manager & Technical Sales Engineer.

     Læs mere
     2023-02-08

     For niende år i træk får EdmoLift guldmedalje for sit exceptionelle arbejde inden for bæredygtighed. Dermed er EdmoLift blandt de top 8 % af over 100.000 globale virksomheder hvad angår CSR (Corporate Social Responsibility).

     Læs mere

     Har du et spørgsmål?

     VORES PRODUKTER

     EdmoLifts brede program af løfteborde kan bruges af alle; fra produktion af små komponenter over de største rampeborde til vareelevatorer. Løftekapacitet fra 200 kg. til 10.000 kg. EdmoLift kan tilbyde over 200 standard modeller samt kundetipassede løsninger.

     Hos EdmoLift er udvikling af nye og gamle produkter en højt prioriteret del af hverdagen. Vi tror på vigtigheden af at "være et skridt foran". Nogle af vores produkter er unikke og derfor har vi patentrettighederne på verdensplan. Dette gælder eksempelvis vores unikke armløftere.

     Referencer