Ingen hits

Produkter

  Ingen hits

  Kategorier

   Ingen hits

   Sider

    Ingen hits

    case studies

     Ingen hits

     SMART LIFTING
     SOLUTIONS

     EdmoLift er en af verdens største producenter af sakseløfteborde. I mere end 50 år har vi arbejdet på at forbedre kvaliteten og udvikle vores løfteborde, pallehåndteringsprodukter og andre hjælpemidler til materialehåndtering. Vores målsætning er at være den mest værdiskabende leverandør for vores kunder.

     HDL 2000 – Verdens første standardiserede løftebord i Kategori 5

     Nyheder

     2019-09-20

     hi Tech & Industri Scandinavia er en vigtig begivenhed for alle virksomheder inden for fagområder som industri, produktion og teknologi. Når dørene åbner 1. – 3. oktober i Herning er EdmoLift selvfølgelig repræsenteret.

     Læs mere
     2019-09-16

     To års intensiv udvikling og test er endeligt afsluttet. Vi lancerer derfor verdens første standard hydrauliske løftebord i kategori 5 - EdmoLift HDL 2000.

     Læs mere
     2019-05-14

     Løftebordsproducenten EdmoLift fejrer 1-års jubilæum i Danmark og ser tilbage på en fantastisk opstart. De ambitiøse mål er opfyldt, og EdmoLift har formået at sætte et solidt aftryk på det danske marked.

     Læs mere

     Har du et spørgsmål?

     VORES PRODUKTER

     EdmoLifts brede program af løfteborde kan bruges af alle; fra produktion af små komponenter over de største rampeborde til vareelevatorer. Løftekapacitet fra 200 kg. til 10.000 kg. EdmoLift kan tilbyde over 200 standard modeller samt kundetipassede løsninger.

     Hos EdmoLift er udvikling af nye og gamle produkter en højt prioriteret del af hverdagen. Vi tror på vigtigheden af at "være et skridt foran". Nogle af vores produkter er unikke og derfor har vi patentrettighederne på verdensplan. Dette gælder eksempelvis vores unikke armløftere.

     Referencer