Ingen hits

lofteborde og andre produkter

  Ingen hits

  Kategorier

   Ingen hits

   Sider

    Ingen hits

    case studies

     Ingen hits

     SMART LIFTING
     SOLUTIONS

     EdmoLift er en af verdens største producenter af sakseløfteborde. I mere end 50 år har vi arbejdet på at forbedre kvaliteten og udvikle vores løfteborde, pallehåndteringsprodukter og andre hjælpemidler til materialehåndtering. Vores målsætning er at være den mest værdiskabende leverandør for vores kunder.

     Elektriske trækmaskiner

     Nyheder

     2023-06-27

     EdmoLift deltager på hi Tech & Industry Scandinavia fra 3. – 5. Oktober, 2023. Den danske afdeling fejrer i år 5-års jubilæum og udstiller på hi messen som en del af vores ambition om at udbrede vores smarte produkter til et bredere marked. Det er tredje gang vi deltager på messen som et tegn på vores dedikation til produktudvikling og smarte løfteløsninger der opfylder vores kunders behov.

     Læs mere
     2023-05-02

     I går var det fem år siden at det oprindelige blå-orange løftebord igen blev introduceret i Danmark. Kontoret I Ålborg blev etableret i 2018 for at styrke tilstedeværelse på det danske marked og tilbyde lokal service til kunderne. En spændende udvikling siger Mikael Fernlund, salgschef Norden og Søren Bæk Vennegaard, Project Manager & Technical Sales Engineer.

     Læs mere
     2023-02-08

     For niende år i træk får EdmoLift guldmedalje for sit exceptionelle arbejde inden for bæredygtighed. Dermed er EdmoLift blandt de top 8 % af over 100.000 globale virksomheder hvad angår CSR (Corporate Social Responsibility).

     Læs mere
     2021-12-22

     EdmoLift har lanceret et online katalog med de mest almindelige reservedele for vores løfteborde: www.parts.edmolift.com.

     Læs mere
     2021-08-25

     HI 2021 vil give vores danske kunder mulighed for at opleve vores brede program af kraftfulde og intelligente produkter for løft og materialehåndtering. Vores udviklingsafdeling har endnu engang flyttet grænserne for hvad der er muligt og løftet vores løsninger til hidtil usete højder. Vi præsenterer nogle virkeligt spændende og revolutionerende produkter med på messen, som vi er sikre på vil imponere vores besøgende med deres mange anvendelsesmuligheder.

     Læs mere

     Har du et spørgsmål?

     VORES PRODUKTER

     EdmoLifts brede program af løfteborde kan bruges af alle; fra produktion af små komponenter over de største rampeborde til vareelevatorer. Løftekapacitet fra 200 kg. til 10.000 kg. EdmoLift kan tilbyde over 200 standard modeller samt kundetipassede løsninger.

     Hos EdmoLift er udvikling af nye og gamle produkter en højt prioriteret del af hverdagen. Vi tror på vigtigheden af at "være et skridt foran". Nogle af vores produkter er unikke og derfor har vi patentrettighederne på verdensplan. Dette gælder eksempelvis vores unikke armløftere.

     Referencer