Ingen hits

Produkter

  Ingen hits

  Kategorier

   Ingen hits

   Sider

    Ingen hits

    case studies

     Ingen hits

     EdmoLift har udviklet og fremstillet løfteborde af højeste kvalitet siden 1964.

     Læs mere

     Af de 130.000 løfteborde, vi har fremstillet, er ca. 100.000 af dem stadig i drift!

     Læs mere

     SMART LIFTING
     SOLUTIONS

     EdmoLift er en af verdens største producenter af sakseløfteborde. I mere end 50 år har vi arbejdet på at forbedre kvaliteten og udvikle vores løfteborde, pallehåndteringsprodukter og andre hjælpemidler til materialehåndtering. Vores målsætning er at være den mest værdiskabende leverandør for vores kunder.

     Nyheder

     2019-05-14

     Løftebordsproducenten EdmoLift fejrer 1-års jubilæum i Danmark og ser tilbage på en fantastisk opstart. De ambitiøse mål er opfyldt, og EdmoLift har formået at sætte et solidt aftryk på det danske marked.

     Læs mere
     2018-05-02

     EdmoLifts produkter til materialehåndtering har været på det danske marked siden 1977. Nu etablerer virksomheden med de banebrydende løfteløsninger en dansk salgsvirksomhed med hovedkontor i Aalborg.

     Læs mere

     Har du et spørgsmål?

     VORES PRODUKTER

     EdmoLifts brede program af løfteborde kan bruges af alle; fra produktion af små komponenter over de største rampeborde til vareelevatorer. Løftekapacitet fra 200 kg. til 10.000 kg. EdmoLift kan tilbyde over 200 standard modeller samt kundetipassede løsninger.

     Hos EdmoLift er udvikling af nye og gamle produkter en højt prioriteret del af hverdagen. Vi tror på vigtigheden af at "være et skridt foran". Nogle af vores produkter er unikke og derfor har vi patentrettighederne på verdensplan. Dette gælder eksempelvis vores unikke armløftere.

     Referencer