Ingen hits

lofteborde og andre produkter

    Ingen hits

    Kategorier

      Ingen hits

      Sider

        Ingen hits

        case studies

          Ingen hits

          SMART LIFTING
          SOLUTIONS

          EdmoLift er en af verdens største producenter af sakseløfteborde. I mere end 50 år har vi arbejdet på at forbedre kvaliteten og udvikle vores løfteborde, pallehåndteringsprodukter og andre hjælpemidler til materialehåndtering. Vores målsætning er at være den mest værdiskabende leverandør for vores kunder.

          HDL 2000 – Verdens første standardiserede løftebord i Kategori 5

          Nyheder

          2021-12-22

          EdmoLift har lanceret et online katalog med de mest almindelige reservedele for vores løfteborde: www.parts.edmolift.com.

          Læs mere
          2021-08-25

          HI 2021 vil give vores danske kunder mulighed for at opleve vores brede program af kraftfulde og intelligente produkter for løft og materialehåndtering. Vores udviklingsafdeling har endnu engang flyttet grænserne for hvad der er muligt og løftet vores løsninger til hidtil usete højder. Vi præsenterer nogle virkeligt spændende og revolutionerende produkter med på messen, som vi er sikre på vil imponere vores besøgende med deres mange anvendelsesmuligheder.

          Læs mere
          2021-08-04

          I 2019 annoncerede EdmoLift verdens formentligt første standard hydrauliske kategori 5-løftebord, HDL 2000. Nu lanceres næste model i heavy duty-serien.

          Læs mere
          2021-06-22

          Fire svingbare hjul er ikke noget problem for Movexx MD1000

          Læs mere
          2021-04-05

          EdmoLift udvider sit sortiment af løftevogne, de såkaldte Work Positioners.

          Læs mere

          Har du et spørgsmål?

          VORES PRODUKTER

          EdmoLifts brede program af løfteborde kan bruges af alle; fra produktion af små komponenter over de største rampeborde til vareelevatorer. Løftekapacitet fra 200 kg. til 10.000 kg. EdmoLift kan tilbyde over 200 standard modeller samt kundetipassede løsninger.

          Hos EdmoLift er udvikling af nye og gamle produkter en højt prioriteret del af hverdagen. Vi tror på vigtigheden af at "være et skridt foran". Nogle af vores produkter er unikke og derfor har vi patentrettighederne på verdensplan. Dette gælder eksempelvis vores unikke armløftere.

          Referencer