Hvorfor vælge EdmoLift?

Virksomheden blev etableret i 1964 af ingeniør Torbjørn Edmo, som stadig er tilknyttet som bestyrelsesformand. Med over 40 års erfaring indenfor materialehåndtering giver EdmoLift´s dygtige og venlige personale hurtigt svar, for sammen med kunden at finde den rigtige løsning.

 • Alle maskiner er CE-mærkede og leveres med EU-overensstemmelseserklæring.
 • Udbygget montage, service og vedligeholdelsesafdeling.
 • Reservedele til alle modeller lagerføres og kan afsendes samme dag.
 • Et stort udvalg af produkterne lagerføres og kan derfor leveres straks.
 • Stort tilbehørsprogram som for eksempel truckunderstel, hjulunderstel, inspektionslem, sikkerhedsdug, afrulningsstop og drejbar bordplade.
 • Vi leverer kundetilpassede løsninger.

 

Vores Produkter

EdmoLifts brede program af løfteborde kan bruges af alle; fra produktion af små komponenter over de største rampeborde til vareelevatorer. Løftekapacitet fra 200 kg. til 10.000 kg. EdmoLift kan tilbyde over 300 standard modeller samt kundetipassede løsninger.

Hos EdmoLift er udvikling af nye og gamle produkter en højt prioriteret del af hverdagen. Vi tror på vigtigheden af at "være et skridt foran".

Nogle af vores produkter er unikke og derfor har vi patentrettighederne på verdensplan. Vores lavprofilborde og armløft-serien er eksempler på sådanne produkter.

 

Hvem er vi?

EdmoLift er en af Europa´s største producenter og leverandør af sakse løfteborde, pallehåndteringsprodukter samt ergonomiske hjælpemidler til manuel håndtering. EdmoLift har i mere end 40 år været en troværdig leverandør til industrivirksomheder af alle størrelser og indenfor brancher som eksempelvis produktion, lager og sundhedssektoren.

Eksporten udgør i dag ca. 75% af omsætningen. Der eksporteres til mere end 40 lande. Da vi naturligvis gerne vil øge omsætningen er vi altid interesseret i flere forhandlere.

 

Hvor kommer vi fra?

EdmoLift stammer fra Sverige, og det er også her deres moderne prosuktions-, lager- og administrationsbygninger findes. 

Der er ikke blot tale om gode produkter, konkurrence dygtige priser og bredt produktprogram - hos EdmoLift kan vi tilbyde vor kunder meget meget mere!

Tillid Vores hold af eksperter kan med deres viden og erfaring garantere at det valgte produkt er den rigtige løsning til opgaven.
Værdi Bedre præstationer, større pålidlighed, største sikkerhednivau - alt i alt det mest prisgunstige bord.
Erfaring Hos EdmoLift har vi årtiers erfaring med at besøge kunder og finde den helt rigtige løsning.
Support Vi er til for kunden - både I den indledende salgsfase og bagefter. Vores support og service personale er altid klar hurtig og effektiv hjælp.
Partnerskab Vi ønsker et godt langsigtet forhold til vores kunder - uanset størrelsen
Troværdighed Vi er en ærlig, troværdig og tilgængelig organisation - ingen tomme løfter. Vi har strenge politikker hvad angår for eksempel arbejdsmiljø og grønne hensyn.Vidste du?…

 • At EdmoLift producerer ca. 6000 løfteborde hvert år – og eksporterer til det meste af verdenen.

 • At EdmoLifts salgsingeniører har tilsammen mere end 160 års erfaring. Eksperter indenfor branchen.

 • At 100% af de adspurgte kunder betragter EdmoLift´s produkter og service som enten udmærket, god eller meget god

 • At vor elektriske styring er unikt, da den styres af mikro-processorer – hvilket er betydelig mere pålideligt end styring af relæer.

 • At vi lufttester det hydrauliske system mod lækage.

 • At EdmoLifts cylindere og pulverlakfarver er de samme der bruges på lastbilernes læssebagsmækker – hvilket er et meget hårdt miljø.

 • At den gennemsnitlige for et EdmoLift løftebord er mere end 15 år. Et godt service og vedligeholdelsessystem sikrer problemfri drift.

 • At EdmoLifts løfteborde over en 5 årig periode har de laveste driftsomkostninger.

 • At omkostningerne til reservedele over en 5 årig periode i gennemsnit kun er på SEK 322,-, 85% af salget er til ”gamle” kunder – kunderne er trofaste.

 • At vores lager af løfteborde er blandt verdens største.

 • At alt design arbejde foretages af vores egne folk – og at du som kunde altid er velkommen til at besøge os.

Danske forhandlere
TA Teknik.dk
tateknik.dk
TA Teknik.dk
Nørreåvej 9
DK-8860 Ulstrup
Tel. +45 86 98 63 51
mail@tateknik.dk
TAWI DANMARK A/S
tawidanmark.dk
TAWI DANMARK A/S
Arresøvej 7
8240 Risskov
Tel. +45 86 17 22 66
mail@tawidanmark.dk